ScotCom Voor Particulieren

 

 

 

 

Startpagina

 

Particulieren

 

Zakelijk

 

Strippenkaart

 

Verkoop

   

Contact

 

Voorwaarden

 

Links

 

 


Diensten Particulieren ScotCom

 

 

 


Diagnose en reparatie aan huis.

Wij kunnen een diagnose stellen en repareren al uw computer problemen. Van grote hardware problemen tot software configuratie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Wij weten waar wij over praten! En wat het beste is, u hoeft uw computer niet naar een werkplaats te brengen.      Wij komen naar u toe.

 Naar Boven
 

PC APK
Heeft u het gevoel dat uw PC na de aankoop steeds trager is geworden? Of presteert uw PC gewoon niet meer naar uw verwachtingen of wensen? In dat geval heeft de PC APK nodig. ScotCom zorgt voor het schoonmaken en optimaliseren van uw PC zodat deze weer als nieuw functioneert. Wij zullen de nieuwste drivers, updates en software installeren. Ook zorgen wij voor het verwijderen van virussen, spyware, popups en andere programma's die uw systeem kunnen beschadigen. Nadat de PC helemaal schoon is geven wij u advies hoe u deze schoon kunt houden. Belangrijk is dat onze prioriteit hierbij is om uw gegevens en bestanden te beschermen.

 Naar Boven
 

Upgrades.

Als u een upgrade nodig heeft en/of u wilt vrijblijvend advies belt u ons gerust. Zo koopt u niet de verkeerde en te dure onderdelen. Wij kunnen voor u een upgrade pakket samenstellen, nieuwe harde schijven installeren voor extra ruimte, DVD spelers om uw favoriete films te bekijken en ook moederbord en processor upgraden.

Naar Boven 

 

Installaties
Bij ScotCom kunt u terecht voor al uw IT installaties.

Van het installeren van uw windows en applicaties, tot het configureren van uw e-mail. Voorbeelden van installaties zijn:

  • Hardware nieuwe installatie in PC

  • Windows installeren (bv. XP of Vista)
  • Office installeren
  • Antivirus/firewall
  • Software van derden
  • Webcam, geluid en spraak apparatuur installeren
  • Printers/Scanners
  • Router/firewall installeren en configureren
  • Backup systemen

In het kort, ScotCom biedt installaties voor uw PC, software en netwerk oplossingen.

 Naar Boven
 

Internet
Als u nieuw bent met het Internet en u heeft hulp nodig bij het opzetten van het systeem, dan kunnen wij u helpen! Van het vinden van een account, configuratie van de modem tot het aanleggen van een (draadloos) netwerk. Wij installeren en leveren draadloze netwerken.  Let op wij zullen geen gaten boren of in kruipruimtes gaan!  Wij sluiten ook desktops en laptops draadloos aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 Naar Boven

 

Helpdesk aan huis

Wilt u meer doen met uw computer? Als u hulp nodig heeft hoe u Windows moet gebruiken of andere software, probeer dan onze helpdesk aan huis service. We kunnen u helpen hoe u het Internet moet gebruiken of het versturen van een e-mail. Scannen, printen, internet bankieren, versturen van foto's, wij leren het u allemaal!

 

 Naar Boven
 

Verkoop (maatwerk) computers en rand apparatuur

ScotCom is ook een betrouwbare partner als het aankomt op het leveren van complete (maatwerk) PC-oplossingen, netwerkcomponenten, printers, etc.

Garantie computers 2 jaar On Site en ondersteuning indien gewenst. Vraag gerust of ScotCom het door u gewenste product kan leveren. Zie verder ook de informatie bij Verkoop.

 Naar Boven

 

email

 

 

 

 

 

  Design & ScotCom 2007 - last update 10 juni 2007                         Algemene voorwaarden