ScotCom Service Strippenkaart

 

 

 

 

Startpagina

 

Particulieren

 

Zakelijk

 

Strippenkaart

 

Verkoop

   

Contact

 

Voorwaarden

 

Links

 

 

 

ScotCom Service Strippenkaart

 

Voor de kleinzakelijke- of thuisgebruiker wordt de computer een steeds belangrijker apparaat. Internet bankieren, e-mail, de elektronische belasting aangifte en allerlei overige online- en digitale zaken maken dat de pc een steeds belangrijkere rol speelt in het dagelijks leven. Verstoringen door defecten aan het apparaat, virussen en spyware komen dan ook altijd op een ongelegen moment. Op zo'n moment kan de ScotCom Service Strippenkaart u helpen!

 

Uw computer heeft af en toe nu eenmaal wat onderhoud nodig, en moeten er updates, nieuwe applicaties of nieuwe randapparatuur worden geďnstalleerd. Met de strippenkaart bent u ten alle tijden verzekerd van professionele ondersteuning, en kunt u er op rekenen dat updates, nieuwe applicaties- en randapparatuur op de juiste wijze worden geinstalleerd.

 

U besteld en betaalt met de ScotCom Service Strippenkaart vooraf een bepaald aantal uren service, in ruil voor een korting die kan oplopen tot 16% op het uurtarief en u betaalt geen voorrijkosten meer . U betaalt per strip van 10 minuten. De strippenkaart is onbeperkt geldig.

 

Neem contact op voor meer informatie: mail of bel 06 38284688

 

ScotCom Service Strippenkaart

Aantal Uren

Korting

Kosten

2

6%

€ 112

4

9%

€ 220

8

12%

€ 425

16

16%

€ 800

Prijzen voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW

 

 

 
  Design & © ScotCom 2007 - last update 18 november 2012                   Algemene voorwaarden